Tapes, vermut i llibres!

El vermut és una de les millors coses que hi ha. Hi esteu d'acord? En parella, amb els amics o la família i fins i tot en solitari, un vermut al solet és un dels plaers d'aquesta vida! Per això, ens hem proposat trobar els milors llocs on poder disfrutar del vermut. Què us sembla la idea?

Per començar, aquesta setmana hem anat a la bodega litarària Lo Pinyol, que està al barri de Gràcia, de Barcelona. Es tracta d'un lloc amb molt d'encant, ja que no és una simple bodega on prendre un bon aperitiu, sinó que aquest espai combina el vermut i les tapes amb els llibres. Per això, a més de les típiques botes de fusta i sifons decorant les seves parets, a Lo Pinyol també hi podem trobar un espai dedicat al bookcrossing i una sala on es fan recitals poètics, clubs de lectura, exposicions i altres activitats culturals.
Aquest vincle entre la literatura i la cultura del vi no és gratuit, doncs la seva propietària, la Pau, és bibliotecària des de fa més de 25 anys i ara fa poc més d'un any, va decidir endegar aquest nou projecte, on combina amb moltíssima gràcia dues de les seves grans passions. 
Si passeu per allà, no us oblideu de tastar la tapa estrella de la casa, l'Esgarraet i les seves delicioses croquetes de botifarra. Són una obra mestra!

Trobareu la bodega Lo Pinyol al Carrer Torrent de l'Olla, 7, de Barcelona.

(Totes les fotos són de la pàgina de Facebook de la bodega Lo Pinyol).

3 comentaris:

  1. Jaja m'encanten aquests baretus!! Quan era joveneta m'hi passava mitja vida ;-o)

    ResponElimina
  2. Sí! Les bodegues tenen un encant especial!

    ResponElimina
  3. Sóc client de lo Pinyol i gràcies a ells he conegut el teu bloc, molt, molt interessant:-) Estava enganxat als esgarraets, però ara em toca provar les croquetes de botifarra. Gràcies per la informació.Carlus de vom FASS Barcelona.

    ResponElimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...