Parlem de literatura, parlem d'educació

No vull perdre l'oportunitat d’explicar-vos que aquest dissabte es farà la jornada "Literatura i Educació, un diàleg imprescindible", a l'Associació de mestres Rosa Sensat de Barcelona. Des de les 9 del matí i fins les 6 de la tarda, diferents professionals i experts del món literari debatran sobre diferents aspectes relacionats amb la literatura infantil i juvenil. 

Hi haurà mestres especialistes en biblioteca escolar i literatura infantil i juvenil, com la Mariona Trabal, el Juli Palou i el Jaume Cela. També hi seran editors i traductors, com la Montse Ingla i el Miquel Desclot. Vindran especialistes en literatura infantil i juvenil, com les professores Mireia Manresa i la Teresa Duran, de qui vaig tenir la sort d'aprendre moltíssim a les classes de màster. I reconegudes escriptores com l'Anna Manso i la meva admirada Dolors Garcia i Cornellà, entre molts d'altres. També es presentaran experiències dels grups de treball de l'Associació, amb un dels quals tinc l'oportunitat de col·laborar, i es farà una lectura de textos literaris. 

En definitiva, un dia molt especial per tots aquells qui estimem els contes i la literatura infantil i juvenil, en general, i intentem fer-la arribar a tots els nens i nenes que tenim a prop. Perquè, tal i com podem llegir al programa de la jornada: La literatura ens permet entrar en contacte amb altres realitats, amb mons imaginaris que ens fan somiar, riure, emocionar i estremir. Una oportunitat per créixer i per ajudar-nos a entendre’ns a nosaltres mateixos, així com també entendre el món que ens envolta.

Si hi teniu interès, us podeu inscriu-re aquí

Ens veiem dissabte! Fins llavors, bones lectures! 

4 comentaris:

  1. Ja espero el que ens expliques del que heu fet i us han ensenyat en aquesta jornada��
    Que la disfrutis molt!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Neus! Que molt bon cap de setmana!

      Elimina
  2. Bruna Bruneta, quan ens en faràs cinc cèntims de com va anar? Molt fan de l'Anna Manso!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No me n'oblido, Dolors ;)
      Sí, l'Anna Manso és genial i molt simpàtica!

      Elimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...