Un japonès amb estrella

Sóc del parer que no s'ha de desaprofitar cap ocasió de celebrar les dates senyalades, les bones notícies i els aniversaris! Ja sigui fent festa grossa o alguna activitat íntima. Regalar un petit detall personalitzat, preparar un bon àpat casolà o organitzar una sortida sorpresa són bones maneres de fer-ho però, a vegades, també és bo aprofitar aquestes ocasions especials per fer coses o anar a llocs fora de l’habitual, que potser sense una excusa d’aquest tipus no es farien.

I això mateix és el que vam fer fa uns mesos. Tenint en compte que perdo el cap per la cuina asiàtica i, molt especialment la japonesa, vam decidir que la millor manera de celebrar el Nadal era regalar-nos un dinar en un dels millors restaurants japonesos de Barcelona, el Koy Shunka.

Així que un bonic migdia de desembre, ens vam acostar fins al carrer Copons, al barri gòtic de Barcelona, i vam gaudir d’un menú inoblidable en aquest restaurant. No recordo exactament el nom dels plats, només sé que cadascun que tastàvem era més original i més bo que l’anterior. Ah! I que el sashimi de tonyina que ens van servir és el millor que he tastat mai a la vida.

En definitiva, que la fama del seu xef, Hideki Matsuhisa i l’estrella Michelin que els van concedir són del tot merescudes.

Ja ho sabeu, val la pena trencar la guardiola de tant en tant per invertir-ho en una experiència irrepetible com ara menjar al Koy Shunka.

4 comentaris:

  1. Guapa! Jo també sóc del teu parer. S'ha de celebrar tot amb activitats especials. A mi m'encanta el mejar japonés també i espero poder anar al Koy Shunka algún dia perqué tot té molt bona pinta. Petons!!! Kai

    ResponElimina
  2. Ja n'havia sentit parlar molt bé, però veig que la visita bé val la pena!! Gràcies pel consell. Petó!

    ResponElimina
  3. Clar que si! Cualsevol cosa és bona per celebar!
    Quines fotos!!! Alimenten :-)
    Quines ganes tinc de Japonés :-)

    Petons!

    ResponElimina
  4. A mí també m'agrada celebrar-ho tot. I nena, quins plats ... quines fotos ... estic babejant ... La cuina japonesa és la meva favorita.

    ResponElimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...