Buscant la inspiració


Aviat farà un any que em vaig comprar la càmera reflex. Em va costar decidir-me però, finalment, em vaig llançar i vaig tornar a casa amb el cos d'una Canon 70D i un objectiu fix de 50mm 1.8. Estic contenta perquè durant aquests mesos he intentat aprendre tot el que he pogut sobre tècnica fotogràfica i no he deixat el trasto oblidat en un armari, ni he disparat amb el mode automàtic. Com ja us vaig explicar en una altra entrada ara fa uns mesos, això ha estat gràcies a l'escola de la fantàstica Jackie Rueda. Amb els seus cursos, he après el funcionament bàsic de l'aparell i tècnica fotogràfica, entre moltes altres coses. Però, sobretot, he perdut la por a la càmera i he gaudit experimentant amb la llum i l'enquadrament. En definitiva, que m'he divertit amb la fotografia com mai abans ho havia fet! He retratat a la família sempre que he tingut l'oportunitat, he perdut la vergonya i m'he fet autorretrats, he descobert l'interessant món de la fotografia table top i m'he endut cap a casa imatges de tots els racons preciosos que he visitat durant aquest any. 

Encara em queda molt per aprendre, moltíssim! I en tinc unes ganes enormes. Per això, he decidit fer un altre pas endavant i comprar-me un nou objectiu. Aquest cop un gran angular. M'agradaria iniciar-me en la fotografia de paissatges i per això crec que aquest tipus de lent és la millor opció. Ara el dubte és quin comprar. Hi ha moltes opcions, però crec que m'hauré de decidir entre els següents: Canon 10-22mm, Tokina 11/16, Tokina 12-24 i Sigma 10-20mm. Algun consell?!

Mentrestant, m'inspiro mirant fotografies de paissatges increïbles i somio en fer-ne, algun dia, una així d'espectacular!









Imatges via Cultura Inquieta .

9 comentaris:

  1. Qué preciosidad de paisajes!! no sabría con cual quedarme! Buena inspiración guapísima!

    ResponElimina
  2. PRECIOSOS! me encantan todos pero el campo de lavanda me ha enamorado

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo tampoco podría decidirme por uno sólo, pero la de las amapolas es una de mis favoritas!
      Gracias por la visita!
      Un besito :)

      Elimina
  3. Holaaaa! yo me acabo de comprar un gran angular. Estuve mirando un montón, entre ellos los que mencionas. Al final y guiada por un primo mío que se lo había comprado, por precio me decidí por el CANON 10-18 (250€ en Amazon). Parece ser que viene a ser lo que el CANON 1.8, da unas prestaciones maravillosas a un precio inigualable. Lo que tiene de malo es que el cuerpo es más débil, si se te cae puede que te quedes sin él pero ni te imaginas lo contenta que estoy. Además, como tiene estabilizador de imagen, hay veces que hago fotos a muy baja velocidad y ni utilizo el trípode. Ahora me toca ahorrar para el tele. Un besote

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Vero! Muchas gracias por tu recomendación! No conocía este objetivo y es realmente muy interesante! Yo es que me pierdo entre tanto lente y como no son baratos, quiero pensármelo muy bién antes de dar el paso.
      Un besazo y buen finde!

      Elimina
  4. Ala, si es que el listón lo pones tan algo que dan ganas de dejar de hacer fotos, Bruna. Son unas excelentes fotografías para inspirar pero no olvides el consejo de Jackie R. "para sacar una buena foto hay que hacer 100". Un petó maca.

    ResponElimina
  5. Hola Yolanda!
    Tienes toda la razón, no hay que olvidar nunca este consejo de la gran Jackie! Yo intento seguirlo tanto como puedo!
    Un besote y feliz finde!

    ResponElimina
  6. Esas fotos son preciosas. Y ya veras con ese 50mm como te vas a volver loca. Es una pasada!!

    ResponElimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...