Love and Death: Conrad Roset


Encara sou a temps d'acostar-vos a la Sala Vinçon a veure l'exposició Love and Death de l'artista Conrad Roset!  Nosaltres hi vam anar la setmana passada i vam tenir la sort de poder gaudir de l'espai per a nosaltres sols durant gairebé mitja hora! Era l'hora de dinar d'un dia entre setmana i va ser tot un privilegi! 
El primer que et crida l'atenció mentre puges les escales és l'espectacular mural que hi ha a la paret frontal. Tota la sala, incloent el sostre i el terra, és de color blanc, així que, el contrast d'aquest color amb el negre del traç del dibuix i la potència dels colors crea un resultat increïble. A la resta de parets hi ha set quadres, que com és habitual en Roset, representen figures o retrats femenins. Potser l'espai o el volum d'obra que s'exposa pot semblar poc, però hi ha tants detalls a cadascun dels quadres i és tanta la qualitat del que s'exposa, que val molt la pena passar-hi per a poder gaudir-ho en directe.


Aquí teniu una petita mostra d'allò que hi podeu trobar! 

2 comentaris:

  1. Jo vaig passar'm-hi l'altre dia i em va agradar moltíssim ^^ Bé, es que sóc una gran fan de les muses de Conrad Roset jeje :))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí! Les seves muses són fantàstiques! I has vist les il·lustracions que ha fet per alguns contes com "Ensueños"? Així és com jo el vaig conèixer i ja no he deixat de seguir-lo!

      Elimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...