Tots els camins porten a... Roma!

Foto via Pinterest
No puc estar més contenta perquè d'aquí cinc setmanes anem a Roma! Feia mesos que donàvem voltes a aquest viatge i per fi tenim els bitllets comprats i l'hotel reservat, així que ja no hi ha marxa enrere. Serà la segona vegada que el Sr. Brunet i jo visitem la ciutat eterna, però com si fos la primera. Hi vam estar de pas fa deu anys, camí de Nàpols, on un amic hi feia un Erasmus. Llavors, només vam poder passejar pels carrers i admirar les joies arquitectòniques des de fora, sense temps per visitar cap dels seus museus i monuments.

Seran cinc dies molt intensos, perquè volem veure tantes i tantes coses... Ho volem veure tot, vaja! Encara que sabem que Roma és una ciutat que no te l'acabes. Per això, hem buscat un hotel cèntric, a prop de la plaça Navona, per poder aprofitar el temps al màxim. De moment, tenim reservades dues visites: una als Museus Vaticans i una altra al Fòrum Romà i al Colosseu, totes dues amb l'empresa Romaquí. Però la llista també inclou la basílica de Sant Pere del Vaticà, la Galleria Borghese, els Museus Capitolins, l'Ara Pacis, el Panteó i algunes esglésies com ara San Pietro in Vincoli, Santa Maria della Victoria o Santa Maria Sopra Minerva, sense oblidar-nos de passejar per barris tan encantadors com el Trastevere o el Ghetto. 
Foto de Pietro Dell'Erba
Foto de

Ara toca una de les parts del viatge que més m'agrada: organitzar-lo! Sóc feliç pensant rutes, mirant mapes i buscant inspiració per a les fotografies que vull fer. Ah! I informant-me sobre els restaurants! Em moro de ganes de tastar la pasta i la pizza italianes. Sobretot, els raviolis de llimona, que em va descobrir la fantàstica bloguer Kreaktivity!

Ara mateix me'n vaig remenar guies i blogs de viatge, però també m'encantaria saber les vostres recomanacions! Heu estat mai a Roma? Quin monument us va agradar més? Hi ha algun racó desconegut que valgui la pena visitar? On es menja la millor pizza? I un lloc imprescindible on menjar pasta? 

Grazie mille!


10 comentaris:

  1. ¡Preciosísimas fotografías! Qué bonito inicio de día viéndolas. Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí! Buscándolas me han entrado más ganas de ir! Un besito!

      Elimina
  2. oooooohhhh!!! Enveja enveja envejaaa!!!! jijiji
    Com disfrutereu! Per mi és una ciutat especial, i mil coses per veure, per tastar, per fotografiar. En definitiva, per DISFRUTAR!

    Amb ganetes ja de veure les fotografies que ens ensenyaràs :-)

    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja us les ensenyaré! Només que siguin la meitat de la meitat de maques que aquestes, ja estaré contenta ;)

      Elimina
  3. Wowww! I love these photos!!
    Perfect post!!

    ResponElimina
  4. Quina sort Bruna Bruneta! Desitjant veure la crònica i les fotografies que ens portaràs. Un petonet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí! Em sembla que em farà mal el dit de retratar tantes coses boniques ;)
      Muak!

      Elimina
  5. No había visto esta entrada! Adoro Roma! Disfrutad mucho de vuestra estancia allí, Bruna Bruneta!

    ResponElimina
  6. Gracias, Gema! Este viaje me hace una ilusión immensa :)

    ResponElimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...