Raclette per a dos

Aquest cap de setmana, per fi hem estrenat la raclette! Ja fa mesos que ens la van regalar, però encara no havien tingut l'ocasió de fer-la servir. Al final, ha sigut una raclette per a dos, perquè si esperem gaire temps més arribarà la calor i ja no vindrà de gust!

Tot i que es pot preparar amb ingredients molt variats, nosaltres l'hem fet ben senzilla, amb tot allò que ja teníem a casa: una mica de carbassó tallat finet, uns quants espàrrecs verds, pollastre, hamburguesa, pernil dolç, patates i, com no, el deliciós formatge raclette, que dóna nom a aquesta preparació. Com es veu a les fotos, el nostre aparell és mixt, ja que la superfície està dividida en dues parts: la planxa i la pedra. A més, la planxa té dues cares: una per a coure la carn i una altra per a fer crêpes. Encara no l'hem estrenat, però no crec que tardem gaire! Jo sempre havia fet servir raclettes amb planxa, però és cert que la carn a la pedra queda molt bona.
És fantàstic veure com es van coent els ingredients mentre xerres i el resultat és tan bo! Llàstima que sigui un plat tan calòric, si no, segur que en menjaríem més sovint, perquè és fàcil i ràpid de preparar i és una forma amena i divertida de menjar!
En definitiva, la raclette és un àpat original, divertit i bo. Encara no he conegut ningú a qui no li agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...