Aprenent fotografia amb la Jackie Rueda


Sempre m’ha agradat la fotografia i feia molts anys que volia una càmera reflex. Però què havia de fer primer? Comprar la càmera, amb el risc que després no la fes servir o fer el curs sense tenir una càmera en condicions? Tot un dilema! A més, quan buscava cursos per fer, mai trobava el que estava buscant: o eren massa cars o em semblaven poc seriosos o no m’anaven bé els horaris. Fins que un bon dia, remenant i visitant blocs, vaig descobrir l’entrada que feia l’autora d’un dels meus blocs preferits sobre uns cursos de fotografia on-line amb una professora fantàstica, la Jackie Rueda.


Aquesta periodista i fotògrafa veneçolana establida al Canadà ha creat, en molt pocs anys, una xarxa de seguidors incondicionals arreu del món, gràcies a la seva escola de fotografia online. Però què té la Jackie Rueda que no tinguin altres fotògrafs? Doncs un carisma i una sensibilitat especials. 
Aquesta sensibilitat es transmet a través de les seves fotografies. Oi que no podeu deixar de mirar-les i de pensar “jo vull fer fotos com aquestes”?! El seu carisma queda patent tan bon punt comences qualsevol dels seus cursos. Les classes són visualment precioses, estan perfectament estructurades i pensades per a persones que poden no saber absolutament res de fotografia i el to és amè i pedagògic. La manera de dirigir-se als alumnes, de posar exemples, de resoldre dubtes o de proposar exercicis estan plenes de sentit de l’humor i molt, molt carinyo!


A més, la proposta de cursos és d’allò més variada! Hi pots trobar des de cursos d’un mes per a foodbloggers com Superstar o mini classes d’una setmana sobre fotografia de viatge com l’Aventura o el d’edició d’àlbums de fotos com el Librologie, entre molts d’altres.


Però el millor de tot és la comunitat virtual que acompanya aquesta professora. Durant els cursos, la Jackie motiva que els seus alumnes es relacionin i interactuïn entre ells aconseguint que es creïn veritables relacions d’amistat entre alumnes i entre professora i alumnes! I com que la majoria repeteixen, és molt habitual trobar vells companys d’altres cursos cada cop que en comences un de nou!
Coneixeu el projecte Vuelta al mundo? És una bona mostra del que us explico! Feu-hi un cop d’ull! Em moro de ganes de participar-hi!

Doncs això, que ja vaig pel meu quart curs en aquest escola i us asseguro que no serà l’últim! La Jackie Rueda ha estat el meu descobriment de l’any!


Totes les fotografies d'aquesta entrada estan fetes per la Jackie Rueda.

5 comentaris:

  1. ¿Qué más decir que no hayas dicho ya? yo empecé con Estilismo Culinario buscando mejorar un poco las fotos del blog y en un año ya he pasado por: Superstar, Merry click, librologie, lightroom básico, scrapbooking, aventura, blogging y, ahora en julio, el esperado Atélier. Son estupendos y Jackie es genial

    ResponElimina
  2. Hola Verónica! Pues ya somos 2! Yo desde enero he hecho Superstar, Librologie, Blogging, Aventura y en septiembre l'Atelier! Esta profe engancha! A ver si coincidimos en algun otro curso!

    ResponElimina
  3. Nos "veremos" entonces porque en Septiembre yo también estaré en L'Atelier! Una motivación extra para cuando estemos a punto de decirle adiós al verano...

    ResponElimina
  4. Ja, ja, ja! Que gracia volver a coincidir! No paramos, eh?! Sí, es una gran motivación, que nos hará falta!

    ResponElimina
  5. Anònim6/12/2014

    A mi también me encantó el curso! No me pude apuntar a Aventura en Junio pero sin duda en otoño caerá otro! La verdad es que estoy de acuerdo con vosotras, los cursos de Jackie enganchan!
    Besos, Marta

    ResponElimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...