I'll be there for you


Me n'acabo d'assabentar i encara no m'ho puc creure: ja fa vint anys de l'emissió del primer capítol de la sèrie Friends! Com passa el temps! Recordo perfectament veure-la cada migdia mentre dinava i, entre rialla i rialla, comptava els dies que em quedaven per marxar a la universitat i poder compartir pis, fer noves amistats i viure aventures com aquelles a la gran ciutat. Quin tip de somiar que em feia. Però, qui no ha volgut mai un pis com el de la Mònica? I una amiga tan divertida com la Phoebe? I un veí tan dolç i maco com en Joey? Ah! I que aixequi la mà qui hagi somiat en tenir una història d'amor com la d'en Ross i la Rachel!

I és que Friends va ser la sèrie d'una generació. Per això, no crec que ningú hagi oblidat els grans moments que els espectadors vam poder viure acompanyant aquella colla d'amics. Els que a mi m'han vingut al cap en llegir la notícia han sigut l'aparició de la Rachel vestida de núvia al Central Perk, el primer petó entre ella i en Ross, les interpretacions musicals de la Phoebe, en Joey amb el cap ficat dins el pavo del dia de Acción de Gracias, les partides d'en Chadler i en Joey al futbolí i la imatge de la Mònica quan era petita i grassoneta. Però n'hi ha tantes!







Però sembla que no sóc l'única fan melancòlica d'aquesta sèrie... Resulta que, per commemorar aquests vint anys, s'ha obert una recreació de l'emblemàtic local Central Perk al barri del Soho, a Nova York. Només durant un temps limitat, del 17 de setembre al 18 d'octubre, tothom qui s'hi acosti podrà tastar de franc l'Eight O’Clock Coffee i fins i tot una edició limitada de la marca Central Perk Roast i beure-s'ho assegut al famós sofà, és clar! També hi haurà actuacions en directe, com la que van fer The Rembrands, interpretant el tema central de la sèrie I'll be there for you i l'actor que interpretava al Gunter, l'amo del cafè, farà més d'una aparició sorpresa.

Jo m'hi plantava ara mateix!


8 comentaris:

  1. Quins records!!!!!
    Desde el principi em vaig enganxar. Podia mirar capítols i capítols sense para de riure! Encara que quan varen començar era petita i no entenia ni la meitat, jijiji

    Una de les millor series que han fet!

    Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també ho crec! No s'ha fet cap altra comedia com aquesta!

      Elimina
  2. ¡Qué buenos momentos hemos pasado con friends!

    ResponElimina
  3. Qué añoranza y qué risas también. He visto tantas reposiciones que hay capítulos que me sé de memoria. No dudaría en visitar el local, si visitara Nueva York. Hay cosas que no se pueden dejar de hacer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo también! Hay uno de la 1a temporada que me encanta. Aquel en que hay un apagón en la ciudad y Chandler se queda atrapado en un cajero con una modelo y Rachel conoce al vecino italiano. Lo he visto un montón de veces.
      Ai! Quién pudiera ir a NY ahora mismo... :))

      Elimina
  4. Pues yo nunca me enganché a esta serie... qué curioso!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No eres la única persona que conozco :) Hay alguna comedia de este estilo que te guste o recomiendas?

      Elimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...