Cap de setmana al MNAC


Ramon Casas i Pere Romeu en un tàndem, Ramon Casas, 1897.
Per fi torna a ser divendres! I quines ganes que en tenia! Fa dies que espero que arribi aquest cap de setmana. Sabeu per què? Doncs perquè diumenge, el Sr. Brunet i jo anirem al MNAC a fer una activitat molt especial. Visitarem a fons la col·lecció medieval i veurem les reserves del museu, on ens explicaran com decideixen el que s'exposa i el que no a cadascuna de les sales, com s'estudien i es conserven les obres, etc. És a dir, que coneixerem de primera mà les tasques que fan els professionals que treballen al museu i que sovint són les més desconegudes! I, quan acabem, anirem a dinar al restaurant del museu, l'Òleum, que m'han dit que té unes vistes genials!

Aquesta activitat s'anomena Visita a l'essència de la col·lecció medieval i a les reserves + dinar al Restaurant Òleum i nosaltres l'hem contractat a través del TRESC, amb descompte.

Ja us explicaré com ha anat! 

5 comentaris:

  1. Uuauuu!!! Enveja, enveja!!!!
    Ha de ser genial!!!! Ja ens explicaràs que tal! I a veure si et deixen fer alguna fotografia, m'encantaria poder-ho veurer-ho!
    Qie disfruteu molt!

    Besadetes!

    ResponElimina
  2. Molt be, maca. Menos mal que entiendo el catalá, aunque no lo parle. Me encanta! Petonets.

    ResponElimina
  3. Gràcies per la visita, Neus i I.G. Gea! Espero que vosaltres també hagueu passat molt bon cap de setmana!

    ResponElimina
  4. Bruna Bruneta, i què tal va anar el dinar? ens en pots fer cinc cèntims? saps si s'hi pot anar a sopar per lliure o només en grups o visites concertades? ... quantes preguntes, oi?

    ResponElimina
  5. Hola Dolors!

    El dinar va anar molt bé! El lloc és molt bonic, les vistes són realment fantàstiques i el menjar ben bo. L'anècdota de l'àpat va ser què, com que formàvem part del grup del Tresc, hi havia una única taula reservada per a tot el grup. Glups! En un primer moment, no em va motivar massa la idea de compartir taula amb desconeguts, i encara menys així, per sorpresa. Però la veritat és que la gent era molt maca i el dinar va ser molt agradable!
    Sobre sopar-hi per lliure, jo crec que sí que ho fan. En tot cas, pots assegurar-te’n trucant al restaurant 932 89 06 79.
    Espero haver respost als teus dubtes. :)

    Una abraçada!

    ResponElimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...