Coneixent l'Oliver Jeffers


Sabeu què? Dissabte passat vam tenir el plaer de conèixer OliverJeffers! Sí, el genial il·lustrador de contes com ara Perdut i Trobat, l’Ant és meu o l’Increïble nen menjallibres.

Es tractava d’una signatura de llibres per celebrar la publicació del seu darrer conte El dia que les ceres de colors es van dir prou tot i que, en aquest cas, el text és de Drew Daywalt. L’acte el va organitzar l’editorial Andana i es va fer a la botiga Abacus del carrer Còrsega, a Barcelona. Per sort, vam ser previsors i arribarem amb el temps suficient per a poder col·locar-nos al principi de la fila, doncs va venir molta, moltíssima gent! N’hi havia per tots els gustos: nens i nenes seguidors de les aventures dels protagonistes dels llibres de Jeffers, il·lustradors, mestres, escriptors de llibres infantils, bibliotecaris escolars i seguidors de l’obra de l’artista irlandès.

L’Oliver va ser ben puntual i a les 12h va començar a signar tots i cadascun dels contes que els seus seguidors havíem portat. N’hi havia que tenien la col·lecció sencera! La veritat és que és molt simpàtic i proper i es va fer fotos amb tothom qui li ho demanar. Tots aquells que hi vam anar, a més de la seva dedicatòria, ens vam endur una galeta personalitzada amb alguna de les cobertes dels seus contes i una capseta de ceres de colors, com les que protagonitzen el seu últim llibre.


Encantats de conèixer-te, Oliver!

3 comentaris:

  1. Hola Elia

    Me he pasado por tu blog (somos compañeras en el taller de Jackie) y veo que ambas somos fans de Oliver Jeffers... es genial! A mi y mis hijos nos encanta su trabajo!
    Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Gema! Que alegría tu visita! Oliver es genial y muy simpático! Algun libro favorito? El mio es "Perdido y encontrado"!

      Elimina
  2. Los míos (nuestros) son los de The Hueys (no sé si llaman así en español). En alemán lo han traducido por "Hugis".
    Me vuelvo a seguir leyendo la 5 lección del curso... ya se nos acaba :(

    ResponElimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...