Ready, Freddie?


Tot va començar el dia que ella em va dir: "Escolta això. Sé que t'agradarà!". Va durar gairebé sis minuts i abans que acabés, ja me n'havia enamorat. Durant les setmanes següents, vaig escoltar aquella cançó sense parar, i si calculés les vegades que ho he fet des de llavors fins al dia d'avui, el resultat seria preocupant. Han passat molt anys, però no oblidaré mai el dia que vaig descobrir la cançó Bohemian Rapsody i amb ella Queen i, especialment, a Freddie Mercury.

Allò només va ser el començament. En poc temps, les cintes de cassette gravades van ser substituïdes per la discografia completa en Cd, els pòsters del Johnny Deep van haver de fer lloc als de l'home del bigoti amb mitges i les estones veient els videoclips de Bon Jovi van donar pas al concert Live at Wembley i el Tribute to Freddie Mercury.

Des d'aquell dia, la veu d'en Freddie sempre m'ha acompanyat. És la meva banda sonora.

Per tot això, avui, el dia que faria 68 anys, he volgut fer-li aquest petit homenatge. I em pregunto, com seria en Freddie Mercury a punt d'entrar a la setantena? Segur que continuaria sense deixar ningú indiferent...

8 comentaris:

  1. ... sens dubte, Freddie continuaria sent una de les grans estrelles del rock per la seva veu i registre tant personals i per aquella personalitat que el caracteritzava. Era un autèntic showman!

    ResponElimina
  2. Desde luego que sí, es uno de los inmortales de la música mundial. Y sino, quién se hubiera atrevido a cantar con Montserrat Caballé?

    ResponElimina
  3. Sí! Estoy enamorada de la canción "Barcelona" y del disco entero! ;)

    ResponElimina
  4. Sin duda que no dejaría indiferente a nadie, Bruna Bruneta, es por eso que sigue presente todavía en la memoria de muchas personas!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Era único! A mi me hubiera gustado tanto, tanto verle en directo!

      Elimina
  5. Quins records!!!
    Es que em fa tornar a quan era petita, sortia del cole, i anava a casa de la meva amiga. Ella sempre escoltava Queen. Erem petites, però disfrutavem aquesta veu.

    ResponElimina
  6. Quina gràcia, Neus! Jo també ho feia! Ens tancavem a l'habitació a escoltar els nostres grups preferits!

    ResponElimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...