Conrad Roset: tocat per les muses

Fa uns mesos us explicava com havia disfrutat veien la genial exposició del Conrad Roset a la sala Vinçon i avui us vull parlar una mica més d'aquest fantàstic il·lustrador català. Amb només 29 anys, Conrad Roset (Terrassa, 1984) ja compta amb una carrera tan prolífica com brillant. Ha exposat a galeries de ciutats tan destacades com Londres, Mèxic, San Francisco, Shangai, Madrid, Oporto o Barcelona i té com a clients a grans marques com ara Zara, Coca-cola, Adidas o el F.C. Barcelona, entre molts d'altres. També ha il·lustrat llibres preciosos com Ensueños o The Little Chickpea i, fins i tot, ha dissenyat joies

Però el que a mi em té el cor robat és el seu treball més personal. Les seves, ja famoses, Muses. Des de l'any 2009, Roset treballa sobre l'expressivitat del cos femení a través de diferents imatges de noies nues o semi-nues, que ha agrupat en set col·leccions i ha batejat amb aquest nom tan suggerent. Contemplant-les és veu clarament una evolució en el treball de l'artista, però en totes elles destaca l'ús de les línies i, sobretot, del color. 

Jo les trobo precioses i delicades i no em canso de mirar-les. Per sort, es poden gaudir totes juntes al llibre Muses Book que, per cert, va directe a la meva carta als reis!

Aquí teniu unes quantes imatges. Espero que us agradin tant com a mi!
Totes les imatges que apareixen en aquesta entrada són obra del Conrad Roset i s'han obtingut de la seva pàgina web. 

7 comentaris:

  1. Madre mía que maravilla de trabajo. Me encanta!!!
    Gracias por descubrirmelo.
    Un beso.

    ResponElimina
  2. De nada, Ruth! Este chico es genial!

    ResponElimina
  3. És increïble tot el seu treball!
    A mi també em té enamorada qualsevol de les seves il·lustracions. Amb aquests colors tan vius, aquestes mirades de les seves muses....tot!

    Un petonet guapa!

    ResponElimina
  4. Magnífico Ilustrador Bruna, es increíble lo realistas que son sus trazos y acuarelas. Gracias por el descubrimiento

    ResponElimina
  5. No lo conocía y me encanta su obra. Le seguiré la pista. Gracias por dárnoslo a conocer.

    ResponElimina
  6. De nada, chicas! Me alegro que os guste :))

    ResponElimina

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...